Wat klanten zeggen

“Ik vond het erg leuk en gezellig om samen de keuken door te gaan, je gaf leuke tips waar ik zeker wat mee kon en ik ben enorm blij met het resultaat. Eigenlijk had ik geen verwachting, ik ging er open in, maar ik ben zo blij met het resultaat. Zoals ik hierboven al schreef ga ik soms voor de kast staan om er gewoon even naar te kijken, ik ben zo blij met hoe de keuken nu ingericht is, de kast straalt zoveel rust uit.” (M.N.)

“Je was erg behulpzaam maar liet wel duidelijk de keuze aan mij van hoe, wat en waar en dat was erg prettig én professioneel. Eigenlijk vond ik het een hele prettige samenwerking! Je hield ook rekening met mijn gezondheidsproblemen en dat vond ik erg attent.
Het was boven verwachting, ik wist echt niet dat ik zoveel bergruimte had en na je vertrek ben ik nog regelmatig even wezen kijken om er van te genieten.” (H.v.C.)

Deel dit met anderen