Waarvoor?

  • Dagelijkse chaos

In het drukke leven van elke dag stapelen dingen zich vaak op. Letterlijk. Een ‘tijdelijk’ stapeltje wordt vaak een blijvertje, en trekt daarnaast ook nog andere rommel naar zich toe. De berg wordt groter en jouw overzicht wordt minder. Tijd om hier iets aan te doen!

Samen kijken we hoe we systeem en overzicht in jouw ‘dagelijkse dingen’ kunnen brengen, en wat hierbij voor jou werkt. Dat kan een nieuwe manier van opbergen zijn, maar misschien ook nieuwe manieren in je dagelijkse routine. We gaan het samen ontdekken.

  • Achterstallig opruimwerk

Heb jij een zolder vol met “Waar laten we dit?”-“Zet maar op zolder”-spullen en durf je al haast niet meer te kijken wat er allemaal ligt? Is je schuur een bende en zou je dolgraag je spullen makkelijk kunnen vinden? Of zou je ‘gewoon’ je huis eens grondig willen opruimen en daardoor weer meer lucht en ruimte creëren? Ik kom je graag helpen! Dat doe ik niet door simpelweg al je dierbare spullen weg te gooien. Wel door jou te helpen ontdekken welke dingen nog echt waarde hebben voor je, en welke dingen misschien juist als ballast werken. Aan het eind heb je een zolder/kamer/huis waar je waardevolle spullen de plek hebben die ze verdienen en waar jij weer ruimte hebt om te ademen.

  • Overzicht in je kledingkast

Veel mensen hebben het gevoel dat ze niet genoeg leuke kleding hebben om uit te kiezen. Maar uit onderzoek blijkt, dat we juist teveel kleding hebben, en daardoor geen overzicht meer hebben. En dus inderdaad ‘s ochtends niets kunnen vinden om aan te trekken.

Wanneer je hier ook last van hebt, kom ik je graag helpen om weer meer overzicht in je kledingkast te krijgen. We kijken welke kleding favoriet is en welke juist niet (en waarom), en ontdekken daarmee welke stijl en kleuren bij jou passen. Vervolgens sorteren we al je kleding volgens deze ontdekking en richten daarna je kast weer geordend in. Wedden dat je opeens veel meer hebt om aan te trekken?

Deel dit met anderen